Koffieklets

Iedere eerste zaterdag van de maand vindt onze maandelijkse koffieklets plaats bij eetcafé ‘Wilma’s Place’ op bedrijventerrein Markerkant 1123 te Almere-Stad.

Je bent vanaf 11.00 uur van harte welkom, met of zonder oldtimer/klassieker.

Tijdens deze altijd gezellige bijeenkomsten is er alle gelegenheid om, onder het genot van een kop koffie of thee, met mede-klassiekereigenaren over onze gezamenlijke hobby te praten.

Mocht je een -al dan niet technisch- probleem hebben met je klassieke voertuig of vragen hebben over b.v. onderhoud, restauratie, of anderszins, dan is er vaak wel iemand aanwezig die je raad of antwoord kan geven. Het zou zelfs zomaar kunnen dat er een mede-hobbyist is die je wil helpen dit probleem op te lossen.

Rondom eetcafé ‘Wilma’s Place’ is voldoende vrije parkeerruimte aanwezig. Hieronder zie je een plattegrond waarop aangegeven is waar eetcafé ‘Wilma’s Place’ gesitueerd is.

Consumpties zijn voor eigen rekening; denk er bij het verlaten van de koffieklets dus aan om de verbruikte consumpties even afrekenen bij de bar! Graag tot ziens op een van onze koffieklets-bijeenkomsten.